The sun is out: hier is onze nieuwe menukaart

Lokaal. Seizoensgebonden. Vers. Bewust.

Met deze kernbegrippen indachtig lanceert De Serre haar nieuwe menukaart. Het vernieuwende horecaconcept dat in maart lanceerde aan de Lange Gasthuisstraat heeft er ondertussen een succesvolle start op zitten. Nu de zon volop haar werk doet op de Vlaamse velden, lanceert De Serre een vernieuwde versie van haar veelgesmaakte menukaart.

Na maandenlang wachten komt er meer uit onze velden dan boerenkool. Weliswaar een prachtig product, maar niet zo spannend als een heerlijke verse aardbei uit Hoogstraten. De nieuwe held op de menukaart is de avocado, die voortaan eindelijk niet meer vanuit Zuid-Amerika, maar vanuit Spanje komt. Dit maakt het deze periode opnieuw verantwoord om deze heerlijke groente te verorberen tijdens je lunch.

Centraal in het concept blijven de bewuste keuze voor gerechten met lage caloriewaarde (Low Cal), met olie en verse vis (Cardio) of de guilty pleasures (comfort). De Serre wil professionals bewuster laten kiezen tijdens de lunch en een alternatief bieden voor de klassieke smos met mayonnaise, maar biedt nog steeds een lekkere burger aan voor wanneer het iets meer mag zijn.

Bekijk de nieuwe menukaart of maak meteen een reservatie.

Vanaf 29 juni is De Serre ook op zaterdag open in het kader van haar zomerbar “Bar Botaniek” Volg de facebookpagina voor de kalender en events.

You are what you eat!

#doenormaaleetlokaal