Brunchconcert in samenwerking met Orfeo

Op 10 december verwelkomt De Serre een nieuw concept in samenwerking met Orfeo Productions: Brunchconcerten . Kom genieten van een heerlijke brunch, en laat je daarna naar verre oorden brengen door prachtige muziek gebracht door jong Belgisch talent.

Voor de eerste editie ontvangen we heel graag Lucas Caluwaerts en Daphne Vandemeulebroucke.

Lucas Caluwaerts (┬░Kortrijk 05-06-1992) heeft gestudeerd aan het SAMWD in Waregem en aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. In 2012 behaalde hij een eerste prijs op de Dexia classics. jazz. In 2015 behaalde hij de meestergraad in de klassieke muziek. Hij volgde reeds stage bij Tatiana Samouil alsook tal van masterclasses. Hij was jaren actief als orkestlid bij Frascati Symphonic en aan de Orkestacademie van de Filharmonie in Antwerpen. Als concertmeester van het Kortrijks Symfonisch Orkest bouwt hij momenteel verder orkestevaring op.

Daphne Vandemeulebroucke (┬░1991) studeerde Harp aan het Conservatorium van Antwerpen. Daar was zij in de leer bij Sophie Hallynck en Eline Groslot. Op 20 juni 2016 legde Daphne magna cum laude de Masterproef Harp af. Eerder behaalde zij de Bachelorgraad Fysica aan de KU Leuven. Toen opteerde Daphne Vandemeulebroucke om volledig voor de muziek en haar geliefde instrument te kiezen.

Tickets te reserveren via onderstaande link:
https://www.eventbrite.com/e/tickets-brunchconcert-de-serre-orfeo-101217-40093570950?aff=Facebook