Restaurant

Bij De Serre kan je lunchen van dinsdag tot vrijdag. Kom genieten van het sharing foodconcept van Jeremy Meirte. Gezellig binnen in het historische pand of buiten op ons grote terras omringd door het groen van de Botanische Tuin. Ideaal voor een heerlijke lunch met z’n twee of om te tafelen in grote groep.

De Menukaart

Wil jij altijd alles proeven van de kaart? Dan is ons foodsharing concept iets voor jou: je kiest een groente-, vlees-, vis- en aardappelgerecht en deelt dit met je tafelgenoten. Zo kan je verschillende smaken proeven en combineren. Jeremy Meirte werkt steeds met verse, lokale producten met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk.

De omgeving

De Serre is gelegen vlak naast de Botanische Tuin, waar we heel wat inspiratie opdoen bij het bereiden van onze gerechten. Het prachtige historische pand werd ingericht door Pinkeye Designbureau. Ons groot binnenplein, ook wel de Prairietuin genoemd, vormen we als het warmer wordt om tot een gezellig zomerterras. Parkeren kan eenvoudig in Parking Oudaan of in de omringende straten.

Jeremy Meirte

Sinds begin november 2017 nam Chef Jeremy het mes in handen in de keuken van De Serre. Hij deed ervaring op in verschillende sterrenzaken en bereikte met Twenty-Two de finale van Mijn Pop-Up Restaurant in 2015. Zijn stijl kan je best bestempelen als verfijnd, modern met een klassieke toets, gezond en vooral lekker. Hij zet zijn culinaire ervaring in om het fast-casual foodconcept van De Serre naar een hoger niveau te tillen.