Restaurant

De Serre is als lunchzaak geopend van maandag tot vrijdag.
Laat je onderdompelen in de toekomst van hospitality en geniet van het eigenzinnige foodconcept in het prachtige kader van het historische pand, gelegen naast de Botanische Tuin, naar design van Pinkeye Designbureau. Door het multifunctionele design bouwt de locatie zich in een vingerknip om tot een locatie voor privé- en bedrijfsevents. Vraag naar onze speciale packages voor grote groepen.

Het Concept

De Serre is een self-service concept waar je zoals in een klassieke self-service je keuze kan maken aan het buffet of een warme maaltijd aan de kassa bestelt. Daarnaast kan je via de Tsjing-app je bestelling plaatsen en aan je tafel laten brengen. Take-out is ook mogelijk. Hierdoor kan je steeds genieten van een snelle lunch, maar kan je ook heerlijk lang tafelen. Aan jou de keuze.

De Menukaart

De menukaart van De Serre laat je bewust kiezen tussen healthy gerechten of guilty pleasures op basis van caloriewaarden en wetenschappelijk ondersteunde keuzes. De keuken biedt zowel een snelle hap in de vorm van een bagnat of slaatje als een overheerlijke warme maaltijd aan. Alle gerechten zijn bereid met verse, lokale producten met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk.

Neem een
Kijkje Binnen

Volg de virtual tour door De Serre en laat je verrassen.

Bulo Room

De Serre beschikt over een zeer goed uitgeruste private meeting room. Deze is geschikt voor groepen tot 12 personen en kan gebruikt worden voor brainstorming, teammeetings tot private lunches. Laat je bedienen aan de tafel terwijl je in alle stilte verder kan vergaderen. De ruimte beschikt over daglicht, LCD-scherm, WiFi en een meterslang whiteboard.

Vraag naar onze specials voor lunchmeetings of all-in pakketten voor een hele of halve dag.

Enkel de ruimte huren? Dat kost € 15 per begonnen uur.